Q&C

Magyar víztisztító gyártó és fejlesztő

A Q&C SZTORI

A Q&C-t 2008-ban alapítottuk, mint magyar vízadagoló automata üzemeltető és szolgáltató céget. A kezdetektől fogva a célunk az volt, hogy megreformáljuk a háztartási ivóvíz piacot. Az egyszer használatos, eldobható műanyag palackoknál jobb és fenntarthatóbb megoldást akartunk kínálni. Az idő előrehaladtával bővült szolgáltatásunk vízkezeléssel és fő fókuszba az üzleti és lakossági felhasználókat helyeztük.

Az elmúlt több mint tíz évben a csapatunk hasznos tapasztalatokat és tudást szerzett. 2015-ben már több mint 2500 különböző vízkezelő berendezés és termék volt nálunk elérhető, többek között az akkor már saját fejlesztésű szódavíz készítő rendszerünk. Ismertük hazai és nemzetközi piaci szereplőket, gyártókat. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a vízkezelő és vízadagoló rendszerek karbantartásával, üzemeltetésével és működésükkel kapcsolatban. Ezen felül több ezer ügyfelünktől rengeteg visszajelzés is érkezett a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ezen tudás is kapcsolatokat felhalmozva határoztunk úgy, hogy itt az ideje valóban forradalmasítani az ivóvíz piacot és elindítani saját vízadagoló gép szériánkat. 

Közel 4 év kutatás-, fejlesztést követően bátran elmondhatjuk, hogy egyedülállót alkottunk és első teljesen saját termékünk a Nano, technológiai és formatervezési szempontból is, világviszonylatban messze kiemelkedő termék lett. Gödöllői összeszerelő üzemünkben 2020 közepére elindult a sorozatgyártást.

Nézed meg, hogyan készült a Nano

Cég adatai:

Q&C Magyarország Zrt.

Adószám: 29181085-2-13

Cégjegyzékszám.: 13-10-042179

Székhely és levelezés: 2100 Gödöllő, Köztársaság út 30