Ajánló rendszer - Felhasználási feltételek

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi használati feltételeket, mielőtt regisztrálna és használná szolgáltatásainkat. A regisztrációval és a weboldalunk használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket és kötelezettségeket.

  1. Regisztráció

1.1. A rendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztrálni email címével és nevével lehet.

1.2. A regisztráció során kizárólag valós és pontos adatokat kell megadnia. Felelősséget vállal az általa megadott információk pontosságáért és naprakészségéért.

1.3. Egyedi linket kap, amelyet megoszthat ismerőseivel. Az egyedi link a weboldalunkhoz vezet és nyomon követi az ajánlások eredményét.

  1. Ajánlások és jutalmak

2.1. Az egyedi linken keresztül történő vásárlások alapján jutalom kuponokat biztosítunk a termék ajánló feleknek. A jutalom kuponnak az értéke 12.000 Ft.

2.2. A jutalom kuponokat kizárólag azok a termék ajánló felek kapják meg, akiknek ajánlása eredményeként vásárlás történik a weboldalunkon. Sikeres ajánlásnak minősül, amennyiben a vásárló főbb termékeink közül vásárol, melyek a Nano, PBS-400, HUB és HUB mini termékek.

2.3. A jutalom kuponokat elektronikus úton küldjük el a regisztrált email címre. A kuponok érvényességi ideje a kiküldés időpontjától számított 30 nap.

2.4. Az ajánló link 5% kedvezményt biztosít az új vásárló számára, aki a linken keresztül vásárol. A kedvezményt automatikusan levonjuk a vásárlás értékéből.

2.5. A jutalom kuponok és kedvezmények nem átruházhatók, készpénzre nem válthatók, és nem kombinálhatók más promóciókkal vagy kedvezményekkel.

2.6. Azon ajánlások nem elfogadottak, ahol az Ajánló fél korábban nem vásárolt főbb termékeink közül a webshopban.

2.7. Azon ajánlások nem elfogadottak, ahol az Ajánlott fél már korábban vásárolt terméket a webshopban és így a rendszer adatbázisában már szerepel.

  1. Felhasználói kötelezettségek

3.1. Ön vállalja, hogy a rendszerünket tisztességesen és törvényesen fogja használni, és nem fogja visszaélni vagy kárt okozni a rendszer működésében vagy más felhasználók jogainak sérelmével.

3.2. Nem szabad hamis vagy megtévesztő információkat nyújtani, és nem szabad elküldeni vagy terjeszteni semmilyen jogvédett vagy jogilag védett tartalmat vagy információt.

3.3. Ön felelős az általa megosztott egyedi linkekért és ajánlásokért. Nem szabad olyan tartalmat osztania, amely sérti mások szellemi tulajdonjogait, törvényeket vagy jó erkölcsöt.

3.4. A rendszerünkben történő regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a weboldalunk adatait statisztikai vagy piackutatási célokra felhasználja. Az adatvédelmi irányelveinkben további részleteket talál adatainak kezeléséről és védelméről.

  1. Felelősségkorlátozás

4.1. A weboldalunkat és a termék ajánló rendszerünket "ahogy van" alapon biztosítjuk. Nem vállalunk felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, amely az Ön vagy más felhasználók használatából ered, ideértve a veszteséget vagy kártérítést.

4.2. Nem vállalunk felelősséget a harmadik felek által elhelyezett linkekre, tartalmakra vagy hirdetésekre. Az ilyen tartalmakért és tevékenységekért a saját felelősségére hozzáférhet.

  1. Jogvédelem

5.1. Minden weboldalunkon található tartalom és szerzői jog a weboldalunk tulajdonát képezi, kivéve az Ön által megosztott tartalmakat. A weboldal tartalmának, tervezésének vagy más elemeinek másolása vagy felhasználása engedélyünk nélkül tilos.

5.2. Ha úgy véljük, hogy Ön megsértette a jogainkat vagy más felhasználók jogait, fenyegető, sértő vagy törvénytelen tartalmat osztott meg, fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy felfüggesszük hozzáférését a rendszerhez.

  1. Módosítások és lemondás

6.1. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk vagy frissítsük ezeket a használati feltételeket. A módosításokról értesítést küldünk Önnek az email címére.

6.2. Ön bármikor lemondhatja a regisztrációját és használatát a rendszerünkben. A lemondásról értesítést kell küldenie nekünk az email címünkre.

  1. Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van a használati feltételekkel vagy a rendszerünkkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Email: info@q-c.hu

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön és a termék ajánló rendszerünk közötti kapcsolatot a használati feltételek szabályozzák, és azok elfogadásával válik érvényessé.